Blog

Pindurka Bababolt blog

Árukereső
Árukereső.hu
Ország Boltja 2019

Ország boltja 2019 Pindurka Bababolt

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Látogató számláló
0
1
7
1
3
8
2

Kenguru


A baba kenguru segítségével a mozgáshatárok kitágíthatóak!

 

A baba kenguru a biztonságos bébi hordozás egyik legjobb alternatívája, ami kényelmes közeget teremt anyának és babának egyaránt. A mindennapi élet feladatai attól még nem szűnnek meg létezni, hogy gyermeke napvilágot lát.

Azaz a vásárlás, ügyintézés ugyanúgy önre hárul, mint az otthoni teendők elvégzése. Ez bizony tény és való, hogy eleinte megoldhatatlan helyzetnek tűnik, ám amint lurkója hordozható korba kerül, neki is vághat a kihívások legyőzésének. Mégpedig nem egyedül, mivel szeme fényét is viheti magával. A felhelyezés nem jelenthet akadályt, pláne csatos kialakítás esetén, mely paraméterezhetővé varázsolja a kelléket.

A kínálatunkban kapható termékek maradéktalan minőséget képviselnek, ami mind a biztonságos körülmények megteremtésének, mind a komfortos közeg fenntartásának szempontjából nagy jelentőséggel bír. A háton és elől is rögzíthető kenguru segítségével könnyedén mobilizálhatóvá válhat, ami hatalmas előnyt jelent, különösen a hétköznapi feladatok teljesítése közben. A babák igénylik szüleik testi közelségét, az érintkezést, érintést. Csupán azzal megnyugtathatóak, ha megérzik a szülői test hőjét, közelségét. A kenguru többek között ezért nagyszerű találmány, hiszen lehetővé teszi a közvetlen kontaktust baba és szülő között, olyan feltételek mellett, melyek maximális védelmet borítékolnak.

A baba kenguru használatával az amúgy is szoros lelki kapocs tovább erősíthető, az együtt megélt, testközelben átélt élmények hatására. A babák nyugodttá, kiegyensúlyozottá válnak, mert érzik, hogy a lehető legjobb helyen vannak, maradéktalan biztonságban. Így miközben teljesen ellazulnak a felfedező kíváncsiságuk is teret nyerhet, amit szülői magasságból kiélni igazi kaland, izgalmas kihívás.


13 termék
Luxus hordozók
17 termék
Classic hordozók
8 termék
Hordozókendők