Blog

Pindurka Bababolt blog

Árukereső
Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Látogató számláló
0
2
2
0
7
4
3

Kenguru

Főkategória >Kenguru

A baba kenguru segítségével a mozgáshatárok kitágíthatóak!

 

A baba kenguru a biztonságos bébi hordozás egyik legjobb alternatívája, ami kényelmes közeget teremt anyának és babának egyaránt. A mindennapi élet feladatai attól még nem szűnnek meg létezni, hogy gyermeke napvilágot lát.

Azaz a vásárlás, ügyintézés ugyanúgy önre hárul, mint az otthoni teendők elvégzése. Ez bizony tény és való, hogy eleinte megoldhatatlan helyzetnek tűnik, ám amint lurkója hordozható korba kerül, neki is vághat a kihívások legyőzésének. Mégpedig nem egyedül, mivel szeme fényét is viheti magával. A felhelyezés nem jelenthet akadályt, pláne csatos kialakítás esetén, mely paraméterezhetővé varázsolja a kelléket.

A kínálatunkban kapható termékek maradéktalan minőséget képviselnek, ami mind a biztonságos körülmények megteremtésének, mind a komfortos közeg fenntartásának szempontjából nagy jelentőséggel bír. A háton és elől is rögzíthető kenguru segítségével könnyedén mobilizálhatóvá válhat, ami hatalmas előnyt jelent, különösen a hétköznapi feladatok teljesítése közben. A babák igénylik szüleik testi közelségét, az érintkezést, érintést. Csupán azzal megnyugtathatóak, ha megérzik a szülői test hőjét, közelségét. A kenguru többek között ezért nagyszerű találmány, hiszen lehetővé teszi a közvetlen kontaktust baba és szülő között, olyan feltételek mellett, melyek maximális védelmet borítékolnak.

A baba kenguru használatával az amúgy is szoros lelki kapocs tovább erősíthető, az együtt megélt, testközelben átélt élmények hatására. A babák nyugodttá, kiegyensúlyozottá válnak, mert érzik, hogy a lehető legjobb helyen vannak, maradéktalan biztonságban. Így miközben teljesen ellazulnak a felfedező kíváncsiságuk is teret nyerhet, amit szülői magasságból kiélni igazi kaland, izgalmas kihívás.


11 termék
Luxus hordozók
17 termék
Classic hordozók
9 termék
Hordozókendők


A baba kenguru erősíti a gyermek-szülő köteléket is

 

A baba kenguru a mozgás szabadságával ajándékozhatja meg Önt és gyermekét. Attól a perctől kezdve, hogy szeme fénye hordozható korba lép, nem kell többé a küszöbre határként tekintenie, bátran átlépheti azt a lurkója társaságában. Újra kinyílhat a világ, és kitágulhatnak a látható-láthatatlan korlátok.

Ez a felszabadultság érzés semmivel sem pótolható. Eleinte nélkülöznie kell ezt a fajta kötetlenséget, ám hamar eljön a perc, amikor a baba kenguru rendszeres használatra fogható. A baba-mama kapcsolat milyenségét nagymértékben meghatározza a testi közelség jelenléte. Nem véletlen, hogy szülés után a kisded az anyja karjaiban nyugszik csak meg, és a szeretett lény közelsége a jövőben is hasonlóan békét sugározhat a lurkó felé. Persze azért bőven akadnak olyan hisztis helyzetek, amikor az anyai ölelés nem feltétlenül segít, de az kétségtelen tény, hogy a közvetlen kontaktus csodákra képes.

A világ felfedezése, mert a séták nagyjából ezt jelentik a kisdedek számára, biztonságos kalanddá válhat akkor, ha folyamatosan érezhetik édesanyjuk bátorságot adó jelenlétét. Persze fordítva is elmondható, hogy nincsen annál megnyugtatóbb érzet és tudat, mint amikor a szeme fénye a teste ölelésében nyugszik.

A baba kenguru feladata tehát nyilvánvaló, viszont éppen ezen komoly szerep miatt nagyon lényeges, hogy milyen tulajdonságokkal büszkélkedik. A kínálatunkban felfedezhető termékpaletta minden egyes tagja prémium minőséget testesít meg, ami egyet jelent a strapabírással, strammsággal és persze a maximális kényelem borítékolásával. A különböző módon állítható modellek azon túl, hogy komfortot teremtenek a babának és a mamának egyaránt, tökéletesen biztonságos feltételeket garantálnak az örömteli együttléthez.