Pontgyűjtő kedvezmény

Mi jutalmazzuk a hűséged!

Vásárlóink bizalma és elégedettsége kiemelten fontos számunka, ezért webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik a regisztrált vásárlók számára.

A termékre lépve láthatóvá válik a termék után járó hűségpontok mennyisége.
Minden az oldalunkon leadott sikeres megrendelésed után a vásárlásod értékének 1%-át levásárolhatod a webáruházunkban (pindurka.hu).
A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés feldolgozása és kiszállítása után automatikusan jóváírjuk így a következő vásárlásodkor akár már fel is használhatod őket. A jóváírt pontjaidat a webáruházunkban létrehozott profilodban láthatod, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható a következő vásárlásnál.

A pontgyűjtő rendszer minden egyéb más akció alatt is igénybe vehető és a kedvezményes árú termékekre is vonatkozik. 

Nincs „lejárati” ideje, amíg aktív a regisztrációd a pontjad bármikor érvényesítheted. A pont teljes értékű fizetőeszköz. A hűségpont vissza nem téríthető, készpénzre át nem váltható és át nem ruházható. Szállítási költség, utánvét után nem jár hűségpont.

A termékekre különböző mértékű hűségpontok szerezhetőek.

olcsobbat.hu olcso.hu aprohirdetesingyen.hu kirakat.hu intengo.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac arcedula.hu argep.hu shopalike.hu