Ruha mérettáblázat

A babák/gyerekek gyorsan nőnek. Ennek megfelelően gyakran van új ruhára szükségük, hogy jól érezzék magukat, és mozgásszabadságuk ne legyen korlátozott. Az életkor csupán nagyjábóli viszonyítási alapként szolgál a helyes ruhaméret kiválasztásánál. Csak helyes méretvétellel találhatja meg a valóban megfelelő méretű ruházatot. 

A testmagasság helyes mérése

A mérést így végezheti el a legkönnyebben: Állítsa maga elé gyermekét cipő nélkül, egyenesen és lehetőleg lazán. Helyezzen egy mérőszalagot a fejtetőhöz, majd vezesse le egészen a talpig. A mérőszalagot mindig a gyermek teste mentén vezesse. A centiméterben mért hosszúság megfelel a ruhaméretnek. Tehát nem kell semmit átszámítania. Ha a szám két konfekcióméret között van, kerekítsen felfelé. Gyermeke úgyis gyorsan bele fog nőni a ruhába. Sajnos ettől eltekintve ritkán előfordul, hogy, gyártó és gyártó közt is lehetnek méretbeli eltérések a ruhákban, így azt javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a pontos mérettel kapcsolatban, vagy:
Amennyiben nem biztos a választásban, célszerű egy számmal nagyobbat választania, hiszen babája/gyermeke gyorsan bele fog nőni a új ruhába!

 

Mikor és melyik hálózsákot használjuk?

 

olcsobbat.hu olcso.hu aprohirdetesingyen.hu kirakat.hu intengo.hu arcedula.hu shopalike.hu argep.hu maxapro.hu