A babaruha webshop igazi kincses bánya

Adamo hinta
átalakítható etetőszék
baba termékek
baba tipegő
bababolt
babafészek
babakocsi
babakocsi webshop
babaruha
babaváró ajándék
bundazsák
cumisüveg melegítő
etetőszék
Futóbicikli
gyerek kabat
gyerek piszoár
gyerekruha
gyerekszoba lámpa
Játszószőnyeg
készségefejlesztő
névre szóló ajándék
online bababolt
pelenkázó komód
rugdalózó
sport babakocsi
születésnap
szülinapi kellék
tricikli
újszülött babakocsi
újszülött babaruhák
újszülött ruha
Szűrés törlése

A kis pocaklakó érkezését követően elsőként újszülött babakocsi használatára lesz szükséged.

A minden korábbinál szélesebb kínálatban, leginkább a háromfunkciós típusok a keresettek, ezek rendszerint mózeskosárból, autós hordozóból és egy sportrészből állnak. A multifunkciós sportrész akkor szokott előkerülni, ha a kicsi már kinövi a mózeskosarat. A könnyű állíthatóság és a kiváló kihasználhatóság miatt, a multifunkciósnak is nevezett babakocsi kitűnő választásnak indul a kezdetektől. 

Ki ne ismerné Bing Nyuszit és társait?

 

A 3 éves fekete nyuszi történetét bemutató animációs gyereksorozat azonnal a csemeték kedvencévé vált. Ez pedig a kedves mesefiguráknak és kalandos történeteiknek köszönhető, amit nap mint nap végigkövethetnek. A főszereplőt mintázó plüss nyuszi remek ajándék lehet, hiszen 25 cm-es figura gyorsan a legjobb barátjukká válhat. Mit is érdemes tudni róla? 

 

A tapasztalat azt mutatja, az Adamo hinta egyaránt kedvence nemcsak a babáknak, de a szülőknek is.

Mi ezen cseppet sem csodálkozunk! A szóban forgó rendkívül praktikus, felhasználóbarát kiegészítő sokoldalú, már-már nélkülözhetetlen társ a mindennapokban. Széleskörű alkalmazhatósága terén páratlan, hiszen a kórházból hazatérve, már az első napoktól használhatják a babás családok, egészen a gyermek 3 éves koráig!

A babaszoba egyik nélkülözhetetlen kiegészítője a játszószőnyeg, amikor ugyanis a pici már tud kúszni-mászni, akkor remek terepet biztosít neki hozzá.

Elvégre sokkal kényelmesebb és élvezetesebb egy puha anyagon mozogni, mint a sima padlón vagy bármilyen más felületen. 

 

 

jatek_babakocsi

A játék babakocsi emléke sokunk gyermekkorából felsejlik.

A modern játékok elterjedtségének ellenére is tény, hogy nem veszített létjogosultságából és ma is a kislányok kedvencének számít.

Az Adamo hinta bölcsőhintaként, ülőhintaként és rugóshintaként egyaránt használható.

A megunhatatlan berendezési tárgy maximálisan kihasználható a gyerkőc 3 éves koráig. A természetes alapanyagokból készült eszköz működési elve egyébként nem új, hiszen már az ókorban is használtak olyan lengőhintákat, amelyek a legkisebbek altatását szolgálták. Mára azzal is tisztában vagyunk, hogy a babahinta nagymértékben elősegíti az agyi funkciók fejlődését. Egyensúlyérzék, tanulás, megnyugvás - csak néhány olyan előny, amelyek kapcsán a megunhatatlan baba hinta minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tarthat számot. 

pelenkazo_komod

 

A pelenkázó komód alapvető felszereltség a kisgyermekkel rendelkező családoknál. Nem véletlen, hogy a kiságy mellett, rendszerint ez a másik népszerű termék a pocaklakóra várakozók körében.

 

A gyerekszoba lámpa alapvetően határozza meg a helyiség hangulatát.

A hagyományos mennyezeti világítás mellett, érdemes odafigyelni azokra a kiegészítőkre is, amelyek sötétedés után kerülnek igazán középpontba.

 

 

etetoszek

Az etetőszékek minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen napjaink kínálatában.

 

 

Az elektromos kismotor nemcsak a kisfiúk, de kislányok szívét is megdobogtatja. Ha egy szuper ajándékkal lepnéd meg a csemetédet, ne keress tovább, mert megtaláltad!

A készségfejlesztő játékok minden életkorban hasznosak lehetnek a gyermekeinknek, hiszen játszva tanulhatnak meg olyan fortélyokat, tehetnek szert olyan ismeretekre, amelyeket akár egész életük során jól tudnak hasznosítani.

Kisgyermekkortól kezdve egészen a kamasz évek elejéig találhatunk olyan megoldást, amelyekkel nemcsak remekül leköthetjük a figyelmüket, hanem különböző készségeiket is kiválóan fejleszthetjük.

A gyerek tricikli egyfajta átmeneti megoldás a hagyományos kerékpárok és a babakocsi között. Nem ritka, hogy a gyerkőc már a mobilizálható eszközök iránt érdeklődik, de még kicsi ahhoz, hogy a kétkerekű változattal megpróbálkozzon. Ilyenkor kerül fókuszba a háromkerekű bicikli, ami minden korábbinál szélesebb választékban elérhető napjaink kínálatában.

 

 

 

A baba ajándék mindig egy kedves meglepetés, amivel örömöt lehet csalni a szülők arcára. Igen, a szülőkére. A baba még nagyon pici ahhoz, hogy megértse az ajándékozás mibenlétét.

baba ajandek

babavaro_ajandek

 

A babaváró ajándék kedves meglepetés, amivel a rokonok a kis jövevény érkezése fölött érzett örömüket fejezik ki. Mivel jó előrukkolni ilyenkor?

Bababolt, ahol minden holmit megtalálhatsz, ami a kisbabád cseperedése közben kell?

Igen! A legehető legjobb helyen jársz, ha a minőség Nálad nem képezheti alku tárgyát. 

 

A szülinapi kellékek jelentősen befolyásolhatják a hangulatot a gyerkőc nagy napján. Míg a legkisebbek rendszerint alig emlékeznek az első születésnapokra, addig a kissé nagyobbak már szeretnék emlékezetesen megélni azokat.

 

 

szulinapi_kellek

Az újszülött rugdalózó alap ruhadarab a gyerkőc érkezésekor.

Vannak, akik már hónapokkal előtte beszerzik a szükséges darabokat, mások megvárják az utolsó hónapot a vásárlással. Az első pocaklakóra várakozva sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen típusú ruhácskákra érdemes a fókuszt helyezni.

 

ujszulott_rugdalozo

Pindurka Bababolt

A baba etetőszék beszerzése roppant izgalmas időszak kezdetét jelzi minden család életében.

 

A várandóság 9 hónapja alatt – különösen, ha az első babáról van szó- a lelkesen tervező anyukák és apukák csak találgatni tudnak, milyen is lesz az életük a kis jövevény megérkezése után. Az első egy-néhány hónap a babával való megismerkedés és az új szokások kialakításának jegyében telik el.  

Az áldott állapotban lévő hölgyeknek alig van izgalmasabb teendő, mint az újszülött babaruhák beszerzése!

ujszulott babaruhak

gyerek tricikli

Ha az 1 éves gyerkőcödet szeretnéd igazán hasznos és szórakoztató ajándékkal meglepni, a kifejezetten kicsik igényeire fejlesztett, minőségi gyerek tricikli legyen a választásod tárgya! 

A gyerekek mozgásfejlődése az első életévük betöltése után rohamosan fejlődik. A kezdetben bátortalan lépések magabiztossá válnak, az addig tipegve-totyogva közlekedő lurkó pedig egyre kíváncsibb lesz az őt körülvevő világra. A tricikli segítségével megvalósíthatja ezen álmát, sőt, a biciklizés alapszabályait is megtanulhatja. Mindezt mókásan, a szüleivel közösen eltöltött minőségi idő formájában.

Az újszülött ruha már a várandós nők szívét is megdobogtatja, hiszen előrevetíti az elkövetkező évek forgatókönyvét. Az új jövevény érkezése kétségkívül izgalmas, újdonsággal teli időszaknak számít. Különösen így van ez az első gyermek érkezésekor. Ilyenkor olyan kérdések is felmerülnek bennünk, amelyek a kissé rutinosabb édesanyáknak már teljesen maguktól értetődőnek számítanak. Nincs azonban buta kérdés és ha valamivel nem vagy tisztában, akkor megéri kérdezni. 

A legnépszerűbb játszószőnyegek! Hogyan válasszunk?

A legnépszerűbb játszószőnyegek, játékhoz és a baba fejlesztéséhez! Hogyan válasszunk?

Annak érdekében, hogy elősegítsd babád fejlődését, fektess be egy jó játszószőnyegbe.

Az újdonsült és a tapasztalt szülők egyetértenek abban, hogy nehéz felismerni, hogy melyik játszószőnyeg lesz a legjobb választás a gyermekünk számára. 

Nagyon sokfélét lehet azonban kapni, az árak is nagyon eltérőek, ezért összegyűjtöttük nektek, hogy mire érdemes figyelni a játszószőnyeg kiválasztásánál!

 

A névre szóló ajándék az egyik legjobb meglepetés a babádnak. Ha egy puha takaróra, szép bögrére vagy rugdalózóra a kicsi neve is rákerül, az sokkal személyesebbé teszi az adott holmit. Persze a csemeték ilyen korban még nem tudják felmérni a tárgyak szépségét, személyes jellegét, a szülőknek viszont mindenképp többletértékkel bír.

nevre-szolo-ajandek

Az etetőszék egy nagyon fontos kiegészítő, amire minden kisgyermeknek szüksége van.

Jellemzően egy magasszárú szék, ami hátul háttámlás, elöl pedig “asztalos” kivitelben készül. Sok esetben biztonsági övvel is fel van szerelve, hogy a kisgyermek véletlenül se tudjon kipottyanni belőle. Ma már számos fajtája elérhető, így mindenki az egyéni igényei szerint tud választani.  

Etetőszék

Nagyon fontos, hogy a baba termékek kéznél legyenek az újszülött érkezésekor. A felelősségteljes szülők mindent megtesznek a szükséges holmik beszerzése érdekében.

baba termékek

babakocsik

Előbb-utóbb eljön az a pillanat a szülők életében, amikor megveszik az első babakocsit a gyermeküknek, hiszen így könnyen tudják magukkal vinni a kis lurkót, illetve a babakocsiban séta közben még kényelmesen alhat is a csöppség, ha épp ahhoz van kedve.

Téli babaruházati kisokos a Pindurka.hu Blogban

telikabat

Hamarosan beköszönt a tél, s ha nem vetted még meg a legújabb gyerek télikabátokat a kisbabáidnak, akkor hasznos lehet végigolvasnod ezt a bejegyzésünket. Az alábbiakban le fogjuk írni részletesen azokat a szempontokat, amiket érdemes figyelembe venned, mielőtt megrendeled az első cuki gyerek kabátot.

baba-termékek

 

 

Valljuk be, ha a pénz nem lenne kérdés, akkor nem baba termékek közül válogatnánk, hanem megvennénk egy egész baba webáruházat, mert szinte képtelenség válogatni a rengeteg baba termék közül. Igazából mindegyikre szükségünk van, mindegyik irtó cuki, és ami a legjobb: a többség még rendkívül praktikus is. Pláne akkor, ha kezdő anyukák vagyunk, hiszen ilyenkor minden segítségnek örülünk. Ebben a cikkünkben segítünk kiválogatni a legfontosabb baba termékeket, amelyekre a legtöbb anyukának, így Neked is szükséged lehet az első hetekben, hónapokban.

Mutatjuk a Pindurka baba webshopból rendelhető legújabb baba overálokat, rugdalózókat, őszi babaruhákat és ünnepi baba outfiteket is!

babaruhazat

A várandósság időszaka nem csak a testi, hanem a lelki változásokról is szól. Nőként ekkor készülsz fel az anyaságra és mindazokra a kihívásokra, melyeket az elkövetkező néhány örömteli év jelent majd számodra.

Ahogy olvasod kedves látogató, az első babakocsi, amit választanod kell az az újszülött babakocsi, majd bizonyos idő elteltével jöhet a következő, amikor már a baba nagyobbacska lesz. Vagy mégsem?

Ebben a cikkünkben hasznos babaváró ajándék ötletekről fogunk írni, hiszen már itthon is egyre nagyobb divat babaváró bulit rendezni, amit általában a csöppség érkezése előtt néhány héttel szokás tartani.

Az Avent cumisüveg melegítő pár perc leforgása alatt szobahőmérsékletűvé varázsolja az anyatejet, a bébipapit, a tápszert vagy bármely más beletöltött babaételt.

A babaruha szett megvásárlásával többszörösen is jól járhat. Egyrészt a készlet tagjai biztosan összeillenek, passzolnak egymáshoz

Az újszülött ruha tapintása selymes, a kialakítása baba- és bőrbarát.

A babakocsi milyensége, minősége teljes mértékben meghatározza annak használati komfortját, és persze az eszmei, gyakorlati értékét is.

Az elektromos hinta elaltathatja nemcsak a kisdedet, de a szülői aggodalmakat is.

A babaruha webshop széles választékkal várja. Bodyt keres, esetleg pihe-puha felsőt, nadrágot? Kis cipő után kutat vagy inkább egy új babazoknit húzna a gyermeke lábára?

Az online bababolt egy helyen, kattintásnyi közelségben kínálja mindazt a kiegészítőt, kelléket és felszerelést, amire csak szüksége lehet a gyermeke ellátásához, ápolásához és gondozásához

A baba body egy igazán kedvelt ruhadarab, amit a pindurkák előszeretettel hordanak a mindennapokban. Emellett a szülők válláról is leveszi a terhet, hiszen amennyiben odafigyelnek arra, hogy minőségi, magas pamuttartalmú változat mellet tegyék le a voksukat, akkor igazából nem nyúlhatnak mellé. Nappal az önfeledt játszáshoz, kúszáshoz, mászáshoz, és este az nyugodt, pihentető alváshoz is ideális választás lehet.

 

 

A baba rugdalózó egy meglehetősen népszerű ruhadarab, ami nyilván nem véletlen. A szülők azért választják általában, mert könnyen fel tudják adni a babájukra, és mert kényelmes viseletet biztosítanak a kicsiknek. Az csecsemők bőre még nagyon érzékeny az első néhány hónapban, éppen ezért, különös gondossággal kell kiválasztani számukra a mindennapi viseletre szánt ruhákat.

 

 

A lapra csukható sport babakocsi meglehetősen nagy népszerűségnek örvend a kisgyermekes családok körében, ami természetesen nem véletlen. A használata nagyon egyszerű, gyors és kényelmes, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően pedig, sokáig ki tudja elégíteni az igényeket.

A babaruha kínálatunkban minden holmi megtalálható, amire egy újszülöttnek szüksége lehet. Ebben a korban fokozottan ügyelni kell arra, hogy kizárólag magas pamuttartalmú, műszáltól teljes mértékben mentes, pihe-puha, kellemes érzetet nyújtó anyagok érintkezzenek a porontyok bőrével.

A Pindurka babaruha bolt virtuális polcain szerepel minden olyan ruhanemű, kiegészítő és eszköz, ami a kicsik jó közérzetéhez, örömteli mindennapjaihoz kell. Az újszülöttek még nagyon érzékenyek az őt érő impulzusokra, külső hatásokra, éppen ezért a szülőknek gondosan meg kell válogatniuk, hogy milyen termékekre esik a választásuk, amikor öltöztetik, etetik, fürdetik vagy épp sétálni viszik a szemük fényét. 

Nem is kérdés, hogy az új jövevény megérkezését követően szükség van-e az újszülött babakocsi használatára, hiszen, ha a poronttyal anya, apa kimegy sétálni, akkor ez egy nélkülözhetetlen eszköz ahhoz, hogy a séta a család minden tagjának örömteli és kényelmes legyen.

Ugyanúgy, ahogy mi felnőttek, a picik is azokat a holmikat részesítik előnyben, amik komfortos viseletet biztosítanak számukra.

A babáknak sok holmira van szükségük ahhoz, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek.

A baba body csak prémium minőségben testhezálló választás

Az újszülött babakocsi a biztonságos közlekedés záloga

A gyerek tricikli a mozgás élményével ajándékozhatja meg csemetéjét!

A minőségi, gyerekbarát Nuk cumi

Az elektromos gyerekmotor a szabad levegőn való mozgás utánozhatatlan élményével varázsolhatja többé, jobbá, kalandosabbá az egész család mindennapjait. 

A Jane babakocsi olyan esztétikumot képvisel, ami egyedülálló a piacon. Lehet, hogy elsőre úgy véli, a megjelenésre vonatkozó jellemzők egyáltalán nem érdekesek, de ha végignézi a gyártó kínálta modelleket, akkor a saját szemével győződhet meg arról, hogy micsoda stílusosságról, divatosságról van szó. 

Az újszülött babakocsi közbenjárásával, a szeme fényével a szülés/megszületés utáni időkben, biztonságosan, teljes nyugalommal léphet ki az utcára, belefeledkezve a táj szépségébe és abba a csodába, ami során gyermeke apránként megismeri közvetlen és közvetett környezetét.

A baba hintaszék leveheti a ringató kezekről a terhet, és ez szó szerint értendő. Gyönyörű jelenet és utánozhatatlan élmény, amikor a baba és a mama, vagy a baba és az apa együtt ringatóznak az álommanókat kergetve

A gyerekmotor az a játék, ami gyakorlatilag minden gyerkőc álma. Ugyanis nem kizárólag a kisfiúk vágyakoznak a két keréken száguldás után, így aztán jóformán minden családban óriási örömöt generálhat a játékszer felbukkanása.

A bababolt az a hely, ahol újdonsült szülőként minden, a baba maradéktalan ellátásához szükséges kellék, kiegészítő megvásárolható. Babakocsit keres, amiben nemcsak kényelmesen, hanem biztonságosan elhelyezheti szeme fényét?

Az elektromos gyerekmotor a legtöbb lurkó álma, vágya. Az a járgány, amivel falni lehet a kilométereket, ami igazi élménnyé varázsolja a kimozdulásokat.

A Chipolino babakocsi egy eddig még nem látott dimenzióját tárja fel a babakocsik ismertnek vélt univerzumának. Hogy pontosan mire is gondolunk?

A baba hintaszék az édes álmok elhozója és védnöke is egyben. A kutatók számtalan vizsgálattal bizonyították, az édesanyák számára egyértelmű és tapasztalható tényt: a ringatás pozitívan hat a babák idegrendszerére és alvásra sarkallja őket.

Az alkalmi gyerekruha az ünnepélyes események sztárja. Mivel valóban csak alkalmanként használatos ruhaneműkről van szó, így óhatatlanul fókuszba kerül az ár kérdése.

A baba utazóágy valódi segítőtárs a mindennapok forgatagában épp ugyanúgy, mint a hétvégék vagy nyaralások, kirándulások alkalmával.

Sport babakocsi olcsón az öné lehet miközben a minőségi paraméterek meglétéről sem kell lemondania. Mitől válik igazán kezessé a kiszemelt modell?

Az optimális újszülött babakocsi megbízhatóságáról híres, hiszen a biztonságos körülmények megteremtésénél nincsen fontosabb kritérium, pláne ennyire fiatal korban, amikor a kisded még roppantul érzékeny és sérülékeny.

A Jane babakocsi kínálata széles spektrumon mozog, kellő sokszínűséget biztosítva. Valójában kizárólag egyedi igényeitől és elvárásaitól függ, hogy milyen típusra voksol.

A Philips Avent pároló kettő az egyben pozitívumaival nélkülözhetetlen társává válhat a mindennapok konyhai kihívásai közepette.

A babaruha webshop pár kattintás után elérhető, akár két almapüré megfőzése közben.

A baba rugdalozó gumírozott derékrészével és lábfejnél zárt kialakításával tökéletesen kényelmes közeget teremt a bébik számára egy kiadós mocorgáshoz, ide-oda forgolódáshoz, csúszáshoz-mászáshoz.

Az újszülött babakocsi legfontosabb pozitívuma, hogy maximálisan biztonságos közeget borítékol a csecsemő számára az utazás pillanataihoz.

Az elektromos babahinta az altatás mestere, szülők és csecsemők nagy barátja.

Az oviszsák az a kellék, ami egyszerűen nem maradhat ki a nélkülözhetetlen felszerelések közül.

Az elektromos hinta az édes álmokat karnyújtásnyi távolságba édesgeti. Régóta tudható, hogy a babák számára nincsen megnyugtatóbb érzés annál, mint amikor édesanyjuk ölében, a ringatás pillanatait átélhetik, megtapasztalva ezzel az ősbizalom állapotát.

Ha eddig úgy gondolta, hogy csecsemővel együtt a világ körüli túra kivitelezhetetlen feladat, akkor a baba utazóágy megcáfolja ezt az elképzelését.

Felelősségteljes szülőként bizonyára mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy a csemetéje boldog és kiegyensúlyozott legyen.

Amikor még pici a baba, akkor természetes, hogy anya a karjaiba, később pedig az ölébe véve gondoskodik a csemete etetéséről.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.