Blog

Pindurka Bababolt blog

Árukereső
Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Látogató számláló
0
2
1
5
8
1
1

A babaruha webshop igazi kincses bánya

Nem is kérdés, hogy az új jövevény megérkezését követően szükség van-e az újszülött babakocsi használatára, hiszen, ha a poronttyal anya, apa kimegy sétálni, akkor ez egy nélkülözhetetlen eszköz ahhoz, hogy a séta a család minden tagjának örömteli és kényelmes legyen.

Ugyanúgy, ahogy mi felnőttek, a picik is azokat a holmikat részesítik előnyben, amik komfortos viseletet biztosítanak számukra.

A babáknak sok holmira van szükségük ahhoz, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek.

A baba body csak prémium minőségben testhezálló választás

Az újszülött babakocsi a biztonságos közlekedés záloga

A gyerek tricikli a mozgás élményével ajándékozhatja meg csemetéjét!

A minőségi, gyerekbarát Nuk cumi

Az elektromos gyerekmotor a szabad levegőn való mozgás utánozhatatlan élményével varázsolhatja többé, jobbá, kalandosabbá az egész család mindennapjait. 

A Jane babakocsi olyan esztétikumot képvisel, ami egyedülálló a piacon. Lehet, hogy elsőre úgy véli, a megjelenésre vonatkozó jellemzők egyáltalán nem érdekesek, de ha végignézi a gyártó kínálta modelleket, akkor a saját szemével győződhet meg arról, hogy micsoda stílusosságról, divatosságról van szó. 

Az újszülött babakocsi közbenjárásával, a szeme fényével a szülés/megszületés utáni időkben, biztonságosan, teljes nyugalommal léphet ki az utcára, belefeledkezve a táj szépségébe és abba a csodába, ami során gyermeke apránként megismeri közvetlen és közvetett környezetét.

A baba hintaszék leveheti a ringató kezekről a terhet, és ez szó szerint értendő. Gyönyörű jelenet és utánozhatatlan élmény, amikor a baba és a mama, vagy a baba és az apa együtt ringatóznak az álommanókat kergetve

A gyerekmotor az a játék, ami gyakorlatilag minden gyerkőc álma. Ugyanis nem kizárólag a kisfiúk vágyakoznak a két keréken száguldás után, így aztán jóformán minden családban óriási örömöt generálhat a játékszer felbukkanása.

A bababolt az a hely, ahol újdonsült szülőként minden, a baba maradéktalan ellátásához szükséges kellék, kiegészítő megvásárolható. Babakocsit keres, amiben nemcsak kényelmesen, hanem biztonságosan elhelyezheti szeme fényét?

Az elektromos gyerekmotor a legtöbb lurkó álma, vágya. Az a járgány, amivel falni lehet a kilométereket, ami igazi élménnyé varázsolja a kimozdulásokat.

A Chipolino babakocsi egy eddig még nem látott dimenzióját tárja fel a babakocsik ismertnek vélt univerzumának. Hogy pontosan mire is gondolunk?

A baba hintaszék az édes álmok elhozója és védnöke is egyben. A kutatók számtalan vizsgálattal bizonyították, az édesanyák számára egyértelmű és tapasztalható tényt: a ringatás pozitívan hat a babák idegrendszerére és alvásra sarkallja őket.

Az alkalmi gyerekruha az ünnepélyes események sztárja. Mivel valóban csak alkalmanként használatos ruhaneműkről van szó, így óhatatlanul fókuszba kerül az ár kérdése.

A baba utazóágy valódi segítőtárs a mindennapok forgatagában épp ugyanúgy, mint a hétvégék vagy nyaralások, kirándulások alkalmával.

Sport babakocsi olcsón az öné lehet miközben a minőségi paraméterek meglétéről sem kell lemondania. Mitől válik igazán kezessé a kiszemelt modell?

Az optimális újszülött babakocsi megbízhatóságáról híres, hiszen a biztonságos körülmények megteremtésénél nincsen fontosabb kritérium, pláne ennyire fiatal korban, amikor a kisded még roppantul érzékeny és sérülékeny.

A Jane babakocsi kínálata széles spektrumon mozog, kellő sokszínűséget biztosítva. Valójában kizárólag egyedi igényeitől és elvárásaitól függ, hogy milyen típusra voksol.

A Philips Avent pároló kettő az egyben pozitívumaival nélkülözhetetlen társává válhat a mindennapok konyhai kihívásai közepette.

A babaruha webshop pár kattintás után elérhető, akár két almapüré megfőzése közben.

A baba rugdalozó gumírozott derékrészével és lábfejnél zárt kialakításával tökéletesen kényelmes közeget teremt a bébik számára egy kiadós mocorgáshoz, ide-oda forgolódáshoz, csúszáshoz-mászáshoz.

Az újszülött babakocsi legfontosabb pozitívuma, hogy maximálisan biztonságos közeget borítékol a csecsemő számára az utazás pillanataihoz.

Az elektromos babahinta az altatás mestere, szülők és csecsemők nagy barátja.

Az oviszsák az a kellék, ami egyszerűen nem maradhat ki a nélkülözhetetlen felszerelések közül.

Az elektromos hinta az édes álmokat karnyújtásnyi távolságba édesgeti. Régóta tudható, hogy a babák számára nincsen megnyugtatóbb érzés annál, mint amikor édesanyjuk ölében, a ringatás pillanatait átélhetik, megtapasztalva ezzel az ősbizalom állapotát.

Ha eddig úgy gondolta, hogy csecsemővel együtt a világ körüli túra kivitelezhetetlen feladat, akkor a baba utazóágy megcáfolja ezt az elképzelését.

Felelősségteljes szülőként bizonyára mindent meg szeretne tenni annak érdekében, hogy a csemetéje boldog és kiegyensúlyozott legyen.

Amikor még pici a baba, akkor természetes, hogy anya a karjaiba, később pedig az ölébe véve gondoskodik a csemete etetéséről.