Törzsvásárlói pontgyűjtés

Jutalmazzuk a hűséged!

Pontgyűjtés indul! Légy a törzsvásárlónk!

Vásárlóink bizalma és elégedettsége kiemelten fontos számunka, ezért visszatérő vevőinknek mostantól minden webáruházi vásárlás után pontokat adunk, amik akár már a következő vásárlásnál beválthatók, mégpedig áruházunk bármely termékére!

A termékre lépve láthatóvá válik a termék után járó hűségpontok mennyisége. Minden az oldalunkon leadott sikeres megrendelésed után a vásárlásod értékének 1%-át levásárolhatod webáruházunkban - https://pindurka.hu


A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés összekészítése és a futárnak való átadása után automatikusan jóváírjuk így a következő vásárlásodkor akár már fel is használhatod őket.

A jóváírt pontjaidat a webáruházunkban létrehozott profilodban a kedvezmények fül alatt láthatod, mely 1 Pont = 1 Forint értékben felhasználható a következő vásárlásnál.

A törzsvásárlói pontgyűjtő rendszer minden egyéb más akció alatt is igénybe vehető és a kedvezményes árú termékekre is vonatkozik. 

A pontok lejárati ideje 6 hónap, valamint amíg aktív a regisztrációd, ezen az időszakon belül a pontjaidat bármikor érvényesítheted. A pont teljes értékű fizetőeszköz. A hűségpont vissza nem téríthető, készpénzre át nem váltható és át nem ruházható. Szállítási költség, utánvét díj után nem jár hűségpont. 

A termékekre különböző mértékű hűségpontok szerezhetőek.

Gyakori kérdések!

Kik tudják gyűjteni a Pindurka.hu hűség pontjait?

Bárki aki regisztrál nálunk, de fontos, hogy a pontok gyűjtéséhez és felhasználásához is regisztrálni kell és be kell lépni a felhasználói profilba.

Hogyan tudod gyarapítani pontjaidat?

Vásárlások után az alábbiak szerint írunk jóvá pontokat: a termék bruttó ára után 1%.

Minden termék ára alatt láthatod majd, hogy vásárlás után mennyi pontot fogsz majd kapni.

Mikor kapom meg a pontokat?

Ha regisztráció után vásároltál, akkor a rendelésed lezárásánál írja jóvá a rendszer a pontokat. Ezt te honnan tudod? Amikor megkapod azt az emailt, amiben az van, hogy "Örömmel értesítünk, hogy csomagodat lezártuk és átadtuk a futárszolgálatnak kiszállításra..." :)

Mikor válthatod be a pontjaidat?

A következő vásárlásodnál amikor akár már 1 pontod is van az egyenlegeden. A "kosár" oldalon a rendelés véglegesítése előtt be tudod váltani a pontokat , amennyiben a kosaradban lévő termék/ek értéke eléri a 10.000.-Ft-ot!

Fontos, hogy a pont gyűjtéséhez regisztrálnod kell és a felhasználásához be kell lépned a profilodba.

Milyen mértékben válthatom be a pontokat?

A rendelésed végösszegéből 80%-ig tudod beváltani. Tehát, ha 10.000 forint értékű babatermék van a kosaradban, akkor akár 8.000 pontot (forintot) is válthatsz be meglévő pontjaidból.

A szállítási költségre is be tudom váltani a pontokat?

Sajnos a szállítási költségre nem, csak pl.: rágókára, babakocsira, játszószőnyegre, stb.... Szóval csak a termékekre.

Meddig tudom beváltani az összegyűjtött pontokat?

A pontok lejárati ideje 6 hónap, valamint amíg aktív a regisztrációd, ezen az időszakon belül a pontjaidat bármikor érvényesítheted.

Honnan tudom, hogy hány pontom van?

  1. Belépsz a felhasználói fiókodba
  2. Felül a "Profil"-ra klikkelsz
  3. Utána a "Kedvezmények" menüpontra
  4. Itt fogod látni: "Pontgyűjtő számla egyenlege": XXXX Ft

Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.

Legfontosabb információk még egyszer:


1. Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).

2. Pontjaidat bármely termékünkre beválthatod még az akciósakra is, 10.000.-Ft feletti megrendelés esetén.

3. A pontjaidat a rendelésed lezárása után 6 hónapon belül, valamint amíg aktív a regisztrációd ezen időszakon belül tudod felhasználni. 

4. Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.

 

Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!

Legyen szép napod! :) 

 

Üdvözlettel: 

Pindurka Bababolt csapata

https://pindurka.hu

info@pindurka.hu

Amennyiben a pontgyűjtő rendszer  müködése során bármilyen hibát észlelsz vagy észrevételed lenne, kérünk, hogy írd meg nekünk: info@pindurka.hu e-mail címre.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.