Blog

Pindurka Bababolt blog

Árukereső
Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Látogató számláló
0
2
6
2
9
0
9

Autós Gyerekülés

Főkategória >Autós Gyerekülés

Autós gyerekülés-pindurka bababolt-pindurka.hu-gyerekülés

A baba megfelelő biztonsága és maximális kényelme legyen a legfontosabb szempont számotokra az utazás közben is, melynek elengedhetetlen kelléke a minőségi autós gyerekülés használata!

Míg felcseperedik a gyermek, addig különböző súlykategóriájú autósülésekre lesz szükségetek, a babahordozótól egészen az megfelelő ülésmagasítóig. A Pindurka Bababolt biztonsági autós gyereküléseit kategóriánként szétválogatva találod, attól függően, hogy gyermekednek milyenre van épp szüksége!

Az autókban a gyárilag beszerelt biztonsági öv és ülések a babákat és kisgyermekeket nem tudják megfelelő módon, a csecsemő és a különböző életszakaszokban, stabilan tartani utazás közben! Ez még a kisebbik probléma, mivel egy esetleges baleset esetén a fentiekből kifolyólag súlyos sérüléseket szenvedhetnek ezáltal. Ezt ugyebár nem akarjuk, ezért szeretnénk a lehető legjobbat nyújtani a kicsi védelme érdekében, amit a megfelelő biztonsági gyermek autósülés kiválasztásával tudunk megtenni a legmegbízhatóbb helyről. A Pindurka Bababolt autós gyerekülés kínálatában, minőségi, kizárólag az előírt szabályoknak megfelelő, biztonságos autósüléseket találsz. Melyek kiváló mérnökök által lettek megtervezve és különböző törésteszteken is átestek. Az online bababoltunkban ezek a biztonsági gyerekülések a sérülés kockázatát a legkisebbre csökkentik, így a lehető legnagyobb biztonságot garantálják a babáknak és a gyerekeknek a családi autóban az utazások során.

Döntsön felelősség teljesen, ne feledje, a kisgyermekünk biztonsága a legnagyobb kincs és érték az életünkben!

Vannak olyan autósülések, amelyekben akár három súlykategórián keresztül is biztonságban tudhatod babádat és számodra is nagyon egyszerű lesz a használata a mindennapi élet során.

A Pindurka Bababolt biztonsági gyermek autósüléseit, sokféle méretben valamint formában és a mai trendeknek megfelelő modern színvilágban találja meg webáruházunkban.

Válasszatok bizalommal kínálatunkból a gyermek életkorának és

az életmódotoknak megfelelő modellt!


1 új
26 termék
0-13 kg autós gyerekülés
1 új
77 termék
9-36 kg autós gyerekülés
1 új
22 termék
9-25 kg autós gyerekülés
1 új
85 termék
15-36 kg autós gyerekülés
1 új
48 termék
0-18 kg autós gyerekülés
1 új
40 termék
0-25 kg autós gyerekülés
1 új
17 termék
22-36 kg autós gyerekülés
1 új
23 termék
0-36 kg autós gyerekülés


Gyermekünk születése óta folyamatosan veszélynek van kitéve - elesik, leesik, kiesik, beesik, beveri, leveri, stb... Ha jobban belegondolunk, kész csoda, hogy túlélik a gyerekkort...

Nekünk szülőknek egy nagyon fontos dolgunk van: támogassuk gyermekeink felfedezési törekvéseit, és közben óvjuk meg őket minden lehetséges veszélytől.

A gyerekülések használatát ugyan törvény írja elő, mégsem mindegy milyent választunk. Szülőként az a dolgunk, hogy mint az élet bármely más területén, a lehetőségeinkhez mérten a legjobbat nyújtsuk számukra.

Ebben a kutakodásban kívánunk segítséget nyújtani!

A menetiránnyal háttal beköthető gyerekülések:

A ráfutásos, frontális ütközés esetén vitathatatlan az érdemük, hisz ilyenkor a gyermek belesimul az ülésbe és kevésbé sérül meg, mintha menetiránnyal megegyező gyerekülésben ülne.

Hátrányuk sajnos, hogy kisebb a hely a láb számára, a gyerekek nehezebben viselik a háttal való utazást (esetleges hányinger), ill. kirekesztve érezhetik magukat...

Az ilyen ülések véleményünk szerint nem rosszak, de nem is tartjuk őket az egyedüli, üdvözítő megoldásnak. A Totalcar írásával maximálisan egyet tudunk érteni. A pánikkeltés megbocsáthatatlan, a lényeg a minőségi gyerekülés megfelelő használata!

Autós gyerekülés-pindurka bababolt-pindurka.hu-gyerekülés