Nyereményjáték

baba termékek
online bababolt
Szűrés törlése

Üdvözlünk a Pindurka Bababolt 2021-es áprilisi nyereményjátékának oldalán!

 

 

Vásárolj és Nyerj egy szuper Philips Avent SCD502 Bébiőrt!

Mit kell tenned, hogy megnyerd?

1. Vásárolj webáruházunkban a Unique Baby Babatermékek kategóriából legalább egy terméket!

Itt találod őket: https://pindurka.hu/unique-baby-babatermekek

2. Küld el az automata megrendelés visszaigazoló e-mailben kapott egyedi megrendelésszámod az jatek@pindurka.hu e-mail címre.

3. Kész is vagy! Sok szerencsét!

A nyereményről lejebb görgetve olvashatsz bővebben!

 

    

A nyereményről:

PHILIPS AVENT SCD502 DIGITÁLIS BÉBIŐR

 • Zéró interferencia garancia minden más eszközre
 • A 330m-es hatótávolság biztosítja a biztonságos vételt a szabadban, 50m-en beltéren
 • A modell energiatakarékos ECO üzemmóddal rendelkezik
 • Éjszakai fények, amelyek megnyugtatják gyermekét
 • A gyermek hangjának fényjelzése
 • Egységek közötti folyamatos kapcsolat jelzése
 • A szülői egységet hálózatról vagy elemről táplálja (az elemeket nem tartalmazza)
 • Állítható hangérzékenység Szükséges elemek (nem tartozékok):
 • szülői egység: 2 x 1,5 V R6 AA vagy 2 x 1,2 V újratölthető R6 AA
 • babaegység: a hálózatról táplálva van, és fix hálózati kábellel rendelkezik.

Automatikusan kiválaszt egy ingyenes csatornát

Tökéletes adatvédelem az adatok titkosításának köszönhetően

Az analóg monitoroknál mindig fennáll annak a lehetősége, hogy interferencia lép fel (más monitorok, mobiltelefonok), és a csatornaváltást manuálisan kell beállítani.

DECT technológia, interferenciamentesség és 100%-os adatvédelem

A DECT technológia garantálja a más jeleket sugárzó eszközök (például más babaőrzők, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok) keltette interferenciától mentes működést. Ez biztonságos és személyes kapcsolatot tesz lehetővé, így biztos lehet benne, hogy Ön az egyetlen, aki hallja kisbabáját.

Tökéletesen tiszta hang a DECT-technológiának köszönhetően

Minden apró kacagást, gőgicsélést, vagy csuklást tökéletesen tisztán hallhat. A DECT-technológia (Digital Enhanced Cordless Telecommunication – Digitálisan Továbbfejlesztett Vezeték nélküli Telekommunikáció) kiváló minőségű, kristálytiszta hangot biztosít, így kisbabáját mindig hallhatja.

Energiatakarékos Smart ECO üzemmód

Az egyedülálló Smart ECO üzemmód automatikusan minimálisra csökkenti az átviteli teljesítményt, és növeli az akkumulátor élettartamát. Minél közelebb van a kisbabához, annál kisebb teljesítményre van szükség a tökéletes kapcsolathoz (az Egyesült Államokban és Kanadában nem kapható).

Mindig tisztában lehet azzal, hogy a figyelőegység hatótávolságon belül van-e, vagy hogy csatlakoztatva van-e

A szülői egység jelez, ha a figyelőegység hatótávolságon kívül van, vagy ha alacsony a töltöttség, ezáltal mindig kapcsolatban lehet gyermekével.

A hangszintjelző fények jelzik, ha a gyermek hangot ad ki

A jelzőfényekről még kikapcsolt hangerőnél is leolvasható a gyerekszoba zajszintje.

Akár 300 méteres hatótávolság*

Beltéri hatótávolság: akár 50 méter*, kültéri hatótávolság: akár 300 méter*.

A szülői egység hálózatról és akkumulátorról is üzemeltethető

A szülői egység tökéletesen működik hálózatról. A mobilitás növelése érdekében behelyezhet akkumulátorokat is, így vezeték nélkül használhatja a szülői egységet. Helyezzen be két 1,5 V-os R6 AA alkáli elemet vagy két 1,2 V-os R6 AA tölthető elemet.

Rendkívül hosszú működési idő: akár 24 óra

A kis méretű szülői egység akár 24 órányi vezeték nélküli megfigyelési időt biztosít. Azonban ez az elem típusától és a szülői egység használatának gyakoriságától és hosszától függ.

Megnyugtató éjszakai fény

Előfordul, hogy a lefektetett kisbaba sokáig nem nyugszik meg. A békés, meleg éjszakai fény segítségével elősegítheti a baba megnyugtatását és az elalvást.

 

 

Részletek és játékszabályzat

 

 

Pindurka Bababolt Kft.

„Philips Avent SCD502 – Bébiőr - Nyereményjáték Pindurka Bababolt 2021.04.01.-2021.04.30.”

Részvételi- és játékszabályzata

 1. A Játék elnevezése, szervezője

 

A játék elnevezése:

„Philips Avent SCD502 – Bébiőr - Nyereményjáték Pindurka Bababolt 2021.04.01.-2021.04.30.” - a továbbiakban, mint Játék -

A Játék szervezője:

Pindurka Bababolt Korlátolt Felelősségű társaság

Székhelye: 6200 Kiskőrös, Kossuth Lajos út 53. A.ép. Fsz.2..

Cégjegyzékszáma: 03-09-132746

(a továbbiakban, mint Szervező)

Az adatok feldolgozását, valamint a sorsolás lebonyolítását a Szervező végzi.

 1. A Játék időtartama

2.1. A Játék 2021. április 01. napján 07 óra 00 perctől 2021. április 30. napján 23 óra 59 percig tart. A regisztráció és a kérdések megválaszolásának a határideje: 2021. április 30. napja, 23 óra 59 perc. A Játék időtartamát megelőzően, valamint annak befejeztével feltöltött válaszok nem vesznek részt a Játékban.

 

 1. Az egyes nyeremény-sorsolások időpontjai

Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy a nyeremény-sorsolás 2021. május 7. napján történik a Szervező székhelyén.

 1. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek

4.1. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkező cselekvőképes természetes személy (továbbiakban, mint Játékos).

 

4.2. A Játékból ki vannak zárva, így abban nem vehetnek részt az alábbi személyek:

 

ü a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 8:1. § 2. pontjában meghatározott hozzátartozói;

 

 1. A Játék menete

5.1. A Szervező a Játék keretében a nyereményjátékot indít online.  

 

5.2. A játék online a https://pindurka.hu/nyeremenyjatek és a https://pindurka.hu oldalon elérhető a játék teljes időtartama alatt.

 

5.3. A Játékos a https://pindurka.hu webáruházban leadott megrendelésével, ami tartalmaz legalább 1 (egy) a https://pindurka.hu/unique-baby-babatermékek kategórián belüli termék/ek-et amiről a sikeres vásárlásról szóló státusz e-mailben szereplő egyedi megrendelésazonosító jatek@pindurka.hu – e-mail címre való elküldésével és az adatvédelmi tájékoztató, valamint az általános szerződési feltételek elfogadásával, vesz részt a Játékban.

 

5.4. A Játékban nem vesznek rész az át nem vett megrendelések/vásárlások, valamint a visszamondott és elállás alatt lévő vásárlások.

 

5.5. Egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni, egy e-mail címről kizárólag egy válasz küldhető. Egy regisztrációval kizárólag egy Játékos játszhat. A Szervező azon Játékosok közül sorsol, akik a Játékban való részvételhez szükséges adataikat hiánytalanul megadták. (Név, Cím, Telefonszám, E-mail cím)

 

 1. A nyertes Játékosok és a sorsolás menete

6.1. A Szervező a Játék során azon Játékosok közül sorsol nyertest, akik a Játékban való részvételhez szükséges adataikat hiánytalanul megadták és határidőben sikeres vásárlást hajtottak végbe. A Szervező a kisorsolt Játékosok közül azt a Játékost tekinti Nyertesnek, aki maradéktalanul megfelelnek a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

6.2. Azon Játékos, aki kisorsolásra került, de nem adott meg helyes adatokat, vagy egyéb ok miatt kizárásra kerül, kiesik és helyébe az elsőként kisorsolt Pótnyertes lép. Abban az esetben is a Pótnyertes lép a Nyertes helyére, ha a Nyertes a részére a regisztrációkor megadott elérhetőségeire (e-mail/lakcím/telefonszám) megküldött értesítésre az elküldés napjától számított 10 napon belül nem válaszol, az e-mail cím nem létezik, illetve a Nyertes nem elérhető az általa megadott telefonszámon sem. A Pótnyertesekre a Nyertesekre vonatkozó fenti szabályok ugyanúgy vonatkoznak.

6.3. A sorsolás kézi húzás igénybevételével zajlik véletlenszerűen. A sorsolások nem nyilvánosak. A sorsolásról felvett jegyzőkönyvet a Szervező elzárt helyen őrzi, és gondoskodik arról, hogy annak tartalmát a Játék lezárásáig senki se ismerhesse meg. A jegyzőkönyvek a Játék végeztével bárki által szabadon megtekinthetők, előzetes időpont egyeztetés után a Szervező székhelyén a Játék végétől számított 30 (harminc) naptári napon belül.

 

6.4. Egy regisztráció akkor tekinthető beérkezettnek, ha a rendszer adatbázisában rögzítésre került. A regisztráció beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének a szerver belső órája szerinti időpontja.

 

6.5. A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a Játékos értesítését követő 15 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

 

 1. A nyeremények

7.1. A Játék során kisorsolásra kerül

- 1 db Philips Avent SCD502 típusszámú Bébiőr

A megadott e-mail címre a Szervező 3

 

 1. A nyeremény átvétele

8.1. A Nyertes által megadott e-mail címen a Szervező értesíti a nyertes Játékost a sorsolást követő 5 munkanapon belül a nyereményéről és a nyeremény átvételének idejéről és helyéről. A nyeremény átvételének helye a Szervező kiskőrösi telephelye (6200 Kiskőrös, Csokonai Mihály utca 47., vagy amennyiben a Nyertes úgy jelölte meg, postai úton küldi meg a nyereményt részére a Szervező.

 

8.2. Ha a Nyertes az értesítésben meghatározott határidőben nem veszi át a nyereményt, a Szervező úgy tekinti, hogy a nyereményről a Játékos írásbeli lemondó nyilatkozat nélkül lemondott. A Szervező ilyen esetben jogosult lesz az először kisorolt Pótnyertes részére átadni a nyereményt. A Pótnyertes értesítésével, nyereményének átvételével illetve a kiesésével kapcsolatos eljárásra a nyertes Játékosra vonatkozó szabályok irányadók. A nyertesek nevét megtekintheti a https://pindurka.hu/nyeremenyjatek oldalon a sorsolás időpontjától számított 15 napon belül.

 

8.3. Amennyiben sem a nyertes Játékos, sem a Pótnyertes nem veszik át a nyereményt, a Szervező azt ebben az esetben újra kisorsolja. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a nyertes Játékost, aki nem felel meg a jelen Szabályzatban leírt feltételeknek, ebben az esetben kiesik és a helyébe Pótnyertes lép.

 

 1. Adózási kérdések

A nyeremény esetleges adóvonzatait a Szervező viseli. A nyertes köteles minden esetlegesen szükségessé váló az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, illetve nyilatkozatot megadni. A nyeremény megszerzésének módját az aláírt tértivevény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

 1. Adatvédelem

A játékosok a személyes adataik kezelésével kapcsolatban a játék landing oldalán, a https://pindurka.hu/nyeremenyjatek és a https://pindurka.hu/adakezelesi-tajekoztato oldalakon kaphatnak információt.

 1. Egyéb rendelkezések

11.1. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárjon minden olyan Játékost, aki olyan adatokat adott meg, amelyek nem azonosíthatók, vagy tévesek illetve nyilvánvalóan hamis adatokkal történt a regisztráció, ebből adódó bármilyen következmény tekintetében a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. Az ilyen adatokkal megadott válaszok is részt vesznek a Játék sorsolásán tekintettel arra, hogy a Szervező a sorsolást megelőzően előzetes válogatást és vizsgálatot nem végez, a játékszabályzatban foglalt feltételek teljesülését a sorsolást követően tudja ellenőrizni. Mindezek alapján a Szervező jogosult a fenti feltételeknek nem megfelelő Játékosokat a sorsolást követően érvénytelenség miatt kizárni.

 

11.2. A Szervező kizárja a felelősségét minden a Weblapot, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére.

 

11.3. A Szervező, nem felelős, és kizár mindenféle kártérítési, kártalanítási igényt a „Philips Avent SCD502 – Bébiőr - Nyereményjáték Pindurka Bababolt 2021.04.01.-2021.04.30.” játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervezőt nem terheli felelősség a Játékosok téves vagy olvashatatlan adatszolgáltatásából eredően, valamint a pályázatok hiányosságáért vagy hibájáért (pl. névelírás, címelírás, adatelírás stb.), a nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés, vagy szállítás során a nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért.

 

11.4. A Szervező kifejezetten rögzíti, hogy Magyarország területén kívül eső címre történő kézbesítést nem vállal.

 

11.5. A Szervező fenntartja a Játékszabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Játék Honlapján közzéteszi. Valamennyi módosítás a közzététel időpontjától hatályos.

 

11.6. A Szervező a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt nem sorsol, a nyeremények változtatási jogát fenntartja. Amennyiben a Játékban meghirdetett nyereményeket Szervező rajta kívül álló okok miatt nem tudja biztosítani, hasonló feltételek mellett, megegyező vagy nagyobb értékű, színvonalú nyereményt biztosít a nyertesek számára, amit a nyertesekkel előre egyeztet. A Szervező nem oszt ki a jelen Játék kommunikációs anyagain fel nem tüntetett további nyereményt. A Játék kommunikációs anyagain látható képek csak illusztrációk.

 

11.7. Szervező minden jogot fenntart magának a Honlappal kapcsolatban. A Honlap használata közben esetlegesen fellépő hibákért, károkért (szoftver és hardverhibákért, adatvesztésért, akár felhasználói oldalon, akár üzemeltetői oldalon történnek) a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

 

11.8. A Szervező a Játékosok e-mail szolgáltatójának rendszeréből adódó problémákból (beleértve a kézbesítetlen e-mail-eket is) semmilyen felelősséget nem vállal.

 

11.9. A Szervező fenntartja azt a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja, esetén a Játékból bárkit indoklás nélkül kizárjon. A Játékra vonatkozó valamennyi információ, és a Játékkal kapcsolatos Játékszabályzat elérhető a https://pindurka.hu/nyeremenyjatek oldalon, valamint további tájékoztatás kérhető az info@pindurka.hu címen.

 

Kiskőrös, 2021. április 1.

Pindurka Bababolt Kft.

Szervező

 

olcsobbat.hu olcso.hu aprohirdetesingyen.hu kirakat.hu intengo.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac arcedula.hu shopalike.hu argep.hu maxapro.hu