Szűrés
Korcsoport
Raktárkészlet
Ár
12 990 Ft - 59 990 Ft
Blog

Pindurka Bababolt blog

Árukereső
Árukereső.hu
Ország Boltja 2019

Ország boltja 2019 Pindurka Bababolt

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Látogató számláló
0
1
6
8
4
3
4

Pihenőszék

Fő kategória >Pihenőszék

A baba hintaszék édes álmokat hoz

 

A tapasztalatok egyértelműen azt igazolják, hogy a pici akkor tud a legkönnyebben elaludni, ha anya elringatja őt a karjában. Egy idő után azonban a kisbaba súlya alatt kényelmetlenné válhat a ringató mozdulatok imitálása, főleg, ha a csemetének nehezen megy az álomba szenderülés.

Ilyenkor a baba hintaszék igazi főnyeremény, ami teljes mértékben leutánozza az anyai ringatást, így a piciknek szinte fel sem tűnik, hogy tulajdonképpen egy pihenőszékben vannak. A Pindurka bababoltban a baba hintaszékek tekintetében is gazdag választék áll rendelkezésre, így minden szülő a saját elvárásainak figyelembevételével tudja kiválasztani azokat a modelleket, melyeket minden szempontból megfelelőnek tartanak. A kínálatunkban kizárólag olyan termékeket kínálunk a vásárlóknak, melyek nem csak a kinézet, hanem a minőség tekintetében is a piac élmezőnyében szerepelnek, ami egyúttal azt is jelenti, hogy bármelyik modell mellett is teszi le végül a voksát, garantáltan elégedett lesz a döntésével. A baba hintaszékek hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendenek a kisbabás szülők körében, akik mindent meg szeretnének tenni annak érdekében, hogy a picivel töltött idő a felnőttek és a porontyok számára egyaránt élvezetes legyen.

Ez a magyarázata annak, hogy egyre több otthonban lelhetők fel a minőségi tervezéssel rendelkező baba hintaszékek, melyek gondoskodnak a csemeték gondtalan pihenéséről, alvásáról, mindamellett, hogy a szülők válláról is leveszik a ringatással kapcsolatban felmerülő nehézségeket.


Sorrend:

ÚJ
ÚJ
ÚJ
Lionelo Robin elektromos hinta - Pink
34 990 Ft
Nincs raktáron

A baba hintaszék igazi „álom mágnes”

 

A baba hintaszék valódi megmentővé, nyugalmat hozó segítőtárssá avanzsálhat. Ha gyermeke nehezen lépi át az álom birodalmának küszöbét, ha viszonylag sokszor felriad éjszaka és a visszaaltatás pillanatai hosszúra nyúlnak, ha fáradtságát a tagjaiban érzi, elgyengülő kezében, karjában, akkor kétségtelen tény, hogy a ringatás, mint roppantul lényeges mozdulatsor idővel kihívást jelenthet.

Kihívás, ha a pindur gyakorlatilag csak kézben érzi jól magát, és kihívás, akkor is, ha a súlya átlépte azt a határt, ami könnyedén emelgethető. A ringatás, azonban teljesen ösztönös folyamat, ahol anya és baba összekapcsolódnak, és ahol megteremtődik a nyugalom, a biztonság és az a közeg, ahol a gyermek minden kétséget kizáróan érzi: bátran átadhatja magát az öntudatlanságnak. Az elektromosan vezérelhető hinta olyan megoldást kínál a fenti helyzetekre, ami egyszerű és nagyszerű. Babájának egyetlen másodpercig sem kell lemondania a ringató békéről, míg önnek sem kell feláldoznia maradék vitalitását, vagy éppen megterhelnie szervezetét. A kínálatunkban több modell közül is válogathat, egyedi igényeire szabva végső döntését. Nem mindegy, hogy mely jellemvonásokat tartja lényegesnek, éppen ezért a sokszínű paletta tagjai között eredményesen válogathat. Egy biztos. Konkrét alternatívától függetlenül a prémium minőség meglétében bizonyos lehet.

Ez az a pozitív jellemvonás, ami meghatározó a biztonságos használat és a hosszú élettartam garantálása szempontjából. Végül, de nem utolsó sorban a baba hintaszék otthona centrumába kerülve komolyan befolyásolhatja környezete megjelenését, hangulatát, így aztán az esztétikusság biztosítása, a stílusos fizikai jegyek borítékolása nélkülözhetetlen, mivel kizárólag így teremthető meg a szabad szemmel is jól látható harmónia: hintaszéken belül és kívül egyaránt.