Szűrés
Ár
27 490 Ft - 49 490 Ft
Gyártó
Raktárkészlet
Blog

Pindurka Bababolt blog

Árukereső
Árukereső.hu
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Naptár
2020. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Látogató számláló
0
2
6
1
8
2
0

Légzésfigyelő


A légzésfigyelő jelenlétében fellélegezhet!

 

A légzésfigyelő segítőtársává válhat kisbabája biztonságának megteremtésében. Az első pár hétben kritikus fontosságú, hogy az újszülött szívhangját, és megfelelő légzését figyelemmel tudja követni.

Ez bizony óriási kihívás, hiszen azokban az órákban, amikor gyermeke pihen a legjobb esetben önnek is relaxálásra van szüksége, tehát nem állhat őrködve a babaágy felett. A modern technika vívmányának, azaz az ergonomikus kialakítású, hordozható, a légzésfrekvenciát nyomon követő készüléknek hála nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert az eszköz figyelme egy pillanatig sem csalatkozik.

Több típus közül is válogathat egyéni igényeinek és anyagi lehetőségeinek fényében. A hordozható berendezés legnagyobb előnye, hogy egyszerűen mobilizálható, tehát sem a nagyszülőknél, sem a barátoknál töltött idő alatt nem kell azon aggódnia, hogy minden rendben van-e lurkójával. Az extra szenzitivitású egység folyamatosan analizálja és detektálja az adatokat. 15 mp légzéskihagyás után előriaszt, míg 20 mp elteltével jól hallható, látható módon jelez. A légzésfigyelő maximálisan megbízható babaőrző, melynek alkalmazásával óriási terhet vehet le a válláról, hiszen nem kell személyes észlelésére támaszkodnia. Ráadásul ilyen módon míg babája édesdeden alszik, ön is lazíthat, pihenhet, azzal a békét adó tudattal, hogy szeme fényének minden mozdulatát, egy direkt erre a célra specializált, kifejlesztett eszköz figyeli, mely ha bármilyen eltérést tapasztal, azonnal riaszt.

A multifunkciós variációk nemcsak a légzést, hanem a babaszoba hőmérsékletét, sőt az egyéb mozgásokat is rögzítik, kijelzik, akusztikus és vizuális módszerrel egyaránt.


Sorrend: